Parade door de Kerkstraat naar het Lindeplein

Een feestelijke parade uitgevoerd door de Drumfanfare en de Majorettes van Parcifal, opent bevrijdingsfestival Brunssum 2019!

De DJ's van Loco Drive-In

Voor, tussen en na de live bands draait Loco Drive-In de leukste platen. Voor ieder wat wils en natuurlijk staan ze ook klaar om jouw verzoekjes te draaien!

Dé Limburgse Sixties band!

De populaire sixties live band Steady State neemt je mee terug naar de hits uit de roemruchte jaren zestig. Denk bijvoorbeeld aan de muziek van The Animals, The beatles, The Byrds, Sandy Coast, The Rollings Stones, Procol Harum maar ook aan Cliff Richard, ZZ en de Maskers, Q65 en The Shadows. Dat wordt een feest van herkenning op het Lindeplein.

Limburgstalige feestrock

Wat krijg je als je herkenbare bekende rocknummers brengt, op uitbundige eigen wijze en voorzien van Limburgstalige teksten? Precies... dat is Rokkie. De limburgse rockers weten er een feest van te maken en dat komen ze laten zien op 5 mei op het Lindeplein!

Heavy swing Rockabilly, Blues & Rock 'n Roll

The Regulars spelen al 20 jaar de diverse podia in Nederland, België en Duitsland plat. Met een mix van covers en eigen werk gespeeld in de voor hen typerende heavy swing style krijgen ze tijdens Bevrijdingsfestival Brunssum het hele plein zeker aan het dansen!

Nederpop to the max!

``The Reverend`` dat klinkt nou niet echt Nederlands toch? Dat klopt maar de bekende feestband The Reverend komt met een missie: samen met het hele Lindeplein gaan we een uur lang onze vrijheid vieren met alleen maar Nederpop hits! Van Marco Borsato tot Andre Hazes, van Dikhout tot Blof en van Danny de Munk tot Doe Maar... Kom springen, kom zingen en vier je vrijheid met The Reverend goes Dutch!

A tribute to Bruce Springsteen

Bruce Springsteen wordt al tijden beschouwd als één van de grote rockiconen. Iedereen kent de hits zoals onder andere Born To Run, The River, Dancing In The Dark en Streets Of Philadelphia. The Boss Brothers is dè Nederlandse Bruce Springsteen tributeband die het publiek met een dynamische podiumpresentatie en veel interactie meeneemt en de Bruce Springsteen beleving tot zeer dicht benadert.

Status Quo tribute

Een ode aan de legendarische muziek van Status Quo. Dat is wat Back to back presenteert! Een aaneenschakeling van een heerlijk repertoire aan Quo nummers uit de tijd van voor “In the army now”. De Herkenbare intro’s, stevige gitaarriffs, scheurende solo’s, stampende drumbeat en natuurlijk de onmiskenbare meerstemmige zangpartijen. Status Quo maar dan ook echt op en top Status Quo!

Ter afsluiting van Bevrijdingsfestival Brunssum

Met een spetterende vuurwerkshow van RFI Pyro Events sluiten we Bevrijdingsfestival Brunssum 2019 af!

Met een spetterende vuurwerkshow van RFI Pyro Events sluiten we Bevrijdingsfestival Brunssum 2019 af!

vanaf het Lindeplein richting de Kerkstraat

Een gezellige en gevarieerde markt met een heel divers aanbod. Niet alleen leuke koopjes maar ook presentaties van verenigingen, stichtingen bedrijven en andere organisaties die zich tijdens Bevrijdingsfestival Brunssum zullen laten zien.

Heb je interesse om deel te nemen? Bedrijven kunnen zich inschrijven tegen een kleine vergoeding, verenigingen, stichtingen en andere non-profit organisaties nemen kosteloos deel! Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Lekker eten op het Lindeplein

Een gevarieerd aanbod van lekker eten op het Lindeplein. Op de eerste plaats willen we lokale (food) ondernemers de gelegenheid bieden om zich te presenteren tijden Bevrijdingsfestival Brunssum. Ben jij horeca-ondernemer en wil je een verkoopkraam of food-truck (geen fris- of andere drank) exploiteren tijdens bevrijdingsfestival Brunssum? Van harte welkom! Neem contact met ons op via: contact@bevrijdingsfestivalbrunssum.nl en we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Kom spelen, lachen en springen

De Kids Corner biedt heel veel lol en bergen vertier voor de allerkleinsten. Met onder andere een springkussen, schmincken, glitter tatoos, Disney figuranten en meer... Onder de professionele en vertrouwde leiding van 'Party in progress' beleven onze kinderen de tijd van hun leven op 5 mei.