Tijdschema-2018

Wat is waar en om welke tijd te doen tijdens Bevrijdingsfestival Brunssum? Bekijk het hieronder!

Live uitzending vanaf Bevrijdingsfestival Brunssum

De DJ's van Locomotion Radio draaien een gevarieerd stukje muziek voor, tussen en na de live bands die deze dag komen optreden.

Authentieke Rock 'n Roll, Rockabilly en surf uit de jaren 50 en 60.

The Rumble Rousers spelen een gevarieerde mix van hits uit de vijftiger en zestiger jaren. Dat wordt genieten van onvervalste Rock 'n Roll, Surf en Rockabilly muziek op het Lindeplein.

Dance the night away!

Wie kent ze niet? Hits als: Here comes my baby en Dance the night away. The MaverTricks brengen gegarandeerd het hele Lindeplein in feeststemming met het vrolijke Tex Mex en repertoire van The Mavericks.

Live muziek van alle tijden

Like a Rolling Stone... de naam zegt het al en veel meer uitleg lijkt niet nodig. De hits van weleer komen opnieuw tot leven op het podium met deze energieke band op 5 mei in Brunssum

Bevrijdende pop uit de jaren 70 en 80

Back to Blondie zet het feest voort op 5 mei in Brunssum. Ze nemen je mee naar de jaren 70 en 80 met de voor iedereen herkenbare hits. Wedden dat je niet stil kunt blijven staan?

Folk feestje op het plein

Met het onvervalste Folk repertoire van de bekende band uit Engeland, speelt Mumfords Calling het plein plat! Gelukkig is er geen dak want dat zou er zeker af gaan!

Een rockende afsluiter

We sluiten de eerste editie van Bevrijdingsfestival Brunssum af met een band die zich met recht de beste tribute to Guns N' Roses mag noemen. Zij brengen een 100% originele live show uit de Use Your Illusion tijd van begin jaren 90. Laat je verrassen door Ultimate Guns N' Roses tribute!

Ter afsluiting van Bevrijdingsfestival Brunssum
in de Kerkstraat, Centrum Brunssum

De leuke wekelijkse zaterdagmarkt vindt ook op Bevrijdingsdag gewoon plaats in de Kerkstraat in Brunssum. Vanaf 10 uur wordt door de OCB, Ondernemers Centrum Brunssum, een speurtocht met leuke prijzen georganiseerd. Natuurlijk kun je ook terecht bij de winkels en horeca in het centrum van Brunssum. Dat wordt Winkelen-in-Brunssum dus!

vanaf het Lindeplein richting de Kerkstraat

Een gezellige en gevarieerde markt met een heel divers aanbod. Niet alleen leuke koopjes maar ook presentaties van verenigingen, stichtingen bedrijven en andere organisaties. We kunnen je nog niet precies vertellen wat er allemaal zal staan. maar we houden je hier op de hoogte van de aanmeldingen.

Heb je interesse om je hier te laten zien? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Lekker eten op de Food Market

In samenwerking met Stichting Preuvenemert Broenssem, presenteren we het 'Preuveneplein'. Een gevarieerd aanbod van lekker eten en hapjes door de lokale horeca-ondernemers uit Brunssum. Ben jij horeca-ondernemer en wil je een verkoopkraam of food-truck (geen fris- of andere drank) exploiteren tijdens bevrijdingsfestival Brunssum? Van harte welkom! Neem even contact op met Carmen Mevis of Lieke van Dijk-Mevis via: info@preuvenemert.nl. Zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

In samenwerking met Ondernemers Centrum Brunssum

Op 5 mei is het feest in Brunssum. Dat geldt natuurlijk ook voor de kinderen om 10 uur starten Ondernemers Centrum Brunssum (OCB) al met allerlei leuke activiteiten voor de kids. Lekker bezig zijn en spelen terwijl papa's, mama's, opa's en oma's genieten in de mooie winkels en horeca gelegenheden die Brunssum rijk is!

Kom spelen, lachen en zingen

De Kids Corner biedt heel veel lol en bergen vertier voor de allerkleinsten. Met onder andere een springkussen, schmincken, glitter tatoos, Disney figuranten en meer... Onder de professionele en vertrouwde leiding van 'Party in progress' beleven onze kinderen de tijd van hun leven op 5 mei.