Brunssum Centrum

Koopzondag vanaf 12 uur op Bevrijdingsdag!

5 Mei valt dit jaar op een zondag daarom zijn we blij dat de winkeliers in Brunssum Centrum deze dag geopend zijn van 12:00 toto 17:00 uur Net als vorig jaar hopen we wederom rond de 7.500 bezoekers op het Lindeplein en in het Centrum te mogen ontvangen.

Koopzondag dus vanaf 12 uur is het goed toeven in Brunssum Centrum. Vanaf dat tijdstip kun je terecht op de terrassen voor een lekker kopje koffie met gebak of hapje en vind je de leukste acties en aanbiedingen in de winkels. Genoeg redenen dus om op Bevrijdingsdag te starten met ‘Winkelen in Brunssum‘! En goed om te weten is dat je bij verschillende horecaondernemers op 5 mei kunt betalen met consumptiemunten van het Bevrijdingsfestival. Deze Horcapartners zijn duidelijk herkenbaar door een bordje achter het raam.

Parade

Om 12 uur trekt er een feestelijke parade door het centrum van Brunssum naar het Lindeplein om Bevrijdingsfestival Brunssum te openen. Deze parade wordt uitgevoerd door Drumfanfare en Marjoretten peloton Parcifal.

Speurtocht

Tijdens de officiële opening na aankomst van de parade op het Lindeplein worden kaartjes uitgedeeld voor de speurtocht (georganiseerd door het OCB) die vanaf het Lindeplein door het centrum langs tal van winkels zal leiden waar leuke acties of activiteiten georganiseerd worden. Op het einde van de speurtocht kom je uit in de Kids Corner waar je tegen inlevering van je speurkaart een zakje snoep kunt ophalen bij Candy Girl.

Bevrijdingsmarkt

Van de Kerkstraat richting het Lindeplein wordt in samenwerking met ‘Winkelen in Brunssum’ een Bevrijdingsmarkt georganiseerd waar je kunt kennis maken met verenigingen, clubs en andere non-profit organisaties en hun activiteiten.

Lees hier alles over het uitgebreide winkelaanbod en de activiteiten die Ondernemers Centrum Brunssum (OCB) organiseert >>

Geïnteresseerd om deel te nemen als winkelier? Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.