Vuurwerkshow

Vuurwerkshow als afsluiting

by RFI Pyro Events

Bevrijdingsfestival Brunssum sluiten we af zoals het hoort… met een spetterende Vuurwerkshow. Deze show wordt verzorgd door RFI Pyro Events boven de Vijver en is te beleven vanaf het Lindeplein.

Meer informatie over RFI Pyro Events

Back to back

Back to back

A tribute to Status Quo

Een ode aan de legendarische muziek van Status Quo. Dat is wat Back to back presenteert! Een aaneenschakeling van een heerlijk repertoire aan Quo nummers uit de tijd van voor “In the army now”. De Herkenbare intro’s, stevige gitaarriffs, scheurende solo’s, stampende drumbeat en natuurlijk de onmiskenbare meerstemmige zangpartijen. Status Quo maar dan ook echt op en top Status Quo als afsluitende band op het Lindeplein tijdens Bevrijdingsfestival Brunssum 2019.

Meer informatie over de tributeband Back to back

The Boss Brothers

The Boss Brothers

A tribute to Bruce Springsteen

Bruce Springsteen wordt al tijden beschouwd als één van de grote rockiconen. Iedereen kent de hits zoals onder andere Born To Run, The River, Dancing In The Dark en Streets Of Philadelphia. The Boss Brothers is dè Nederlandse Bruce Springsteen tributeband die het publiek met een dynamische podiumpresentatie en veel interactie meeneemt en de Bruce Springsteen beleving tot zeer dicht benadert.

Meer informatie over de tributeband The Boss Brothers

The Reverend goes Dutch

The Reverend goes Dutch!

Nederpop to the max!

`The Reverend` dat klinkt nou niet echt Nederlands toch?
Dat klopt maar de bekende feestband The Reverend komt met een missie: samen met het hele Lindeplein gaan we een uur lang onze vrijheid vieren met alleen maar Nederpop hits! Van Marco Borsato tot Andre Hazes, van Dikhout tot Blof en van Danny de Munk tot Doe Maar… Kom springen, kom zingen en vier je vrijheid met The Reverend goes Dutch!

Meer informatie over de liveband The Reverend >>

Rokkie

Rokkie

Limburgstalige feestrock

Wat krijg je als je herkenbare bekende rocknummers brengt, op uitbundige eigen wijze en voorzien van Limburgstalige teksten? Precies… dat is Rokkie. De limburgse rockers weten er een feest van te maken en dat komen ze laten zien op 5 mei op het Lindeplein!

Meer informatie over de liveband Rokkie >>

The Regulars

The Regulars

Heavy swing Rockabilly, Blues & Rock ’n Roll

The Regulars spelen al 20 jaar de diverse podia in Nederland, België en Duitsland plat. Met een mix van covers en eigen werk gespeeld in de voor hen typerende heavy swing style krijgen ze tijdens Bevrijdingsfestival Brunssum het hele plein zeker aan het dansen!

Meer informatie over de liveband The Regulars >>

Steady State

Steady State

Dé Limburgse Sixties band!

De populaire sixties live band Steady State neemt je mee terug naar de hits uit de roemruchte jaren zestig. Denk bijvoorbeeld aan de muziek van The Animals, The beatles, The Byrds, Sandy Coast, The Rollings Stones, Procol Harum maar ook aan Cliff Richard, ZZ en de Maskers, Q65 en The Shadows. Dat wordt een feest van herkenning op het Lindeplein.

Meer informatie over de liveband Steady State >>

Parcifal

Parade door de Kerkstraat naar het Lindeplein

door Drumfanfare en Marjorettenpeloton Parcifal

Parcifal is een echte Brunssumse familie vereniging, uitkomend in de 2e divisie,  met optredens in Duitsland, België, Frankrijk en natuurlijk in eigen land. De Majorettes van deze typische Brunssumse vereniging zijn een succesvolle groep die zeker gezien mag worden. Samen voeren zij een feestelijke Bevrijdingsparade uit door Brunssum Centrum, Kerkstraat richting het Lindeplein. Op het Lindeplein zal aansluitend nog een spetterend showoptreden gegeven worden.

Meer informatie over Drumfanfare en Marjorettenpeloton Parcifal >>

Locomotion DJ’s

Muziekprogramma op het Lindeplein

De DJ’s van Loco Drive-In draaien voor elk wat wils

Voor, tussen en na de live acts draaien de DJ’s voor iedereen.
Verzoekjes? Geen probleem!

Meer informatie over Loco Drive-In >>

The Rumble Rousers

Rock n’ Roll

Surf en Rockabilly muziek

Deze band speelt Rock n’ Roll zoals het bedoeld was in de vijftiger en zestiger jaren. The Rumble Rousers brengen een authentieke sound met contrabas, gitaar en drums. Wedden dat je niet stil kunt blijven staan? Dus kom dansen, kom genieten op 5 mei, op het Lindeplein in Brunssum.

Meer informatie over The Rumble Rousers >>

Recente reacties
    Archieven
    Categorieën
    • Geen categorieën