Bevrijdingsfestival Brunssum

Op 5 mei vieren we samen met de inwoners van Brunssum en met verenigingen, stichtingen organisaties, ondernemers en bedrijven, onze vrijheid! Een feestelijke dag van verbinden op het Lindeplein en in het centrum van Brunssum.

Iedereen is welkom

5 Mei vieren we samen feest op het Lindeplein bij Cultureel Centrum de Brikke Oave in Brunssum. Het programma is gevarieerd, voor jong en oud!

Live muziek

We hebben een zeer divers live-muziek programma met 50's, 60's en 70's klanken maar ook met vrolijke Tex Mex, lekkere pop, Irish folk en vette rock.

Markt

Kom kijken op de gezellige markt met veel keuze aan eten, leuke koopjes maar ook presentaties en informatie van verenigingen, stichtingen en bedrijven.

Ook voor de allerkleinsten

Voor alle kinderen is het feest! In de winkelstraat vanaf 10 uur en op 't plein zorgt Party in progress dat ook de allerkleinsten de tijd van hun leven hebben.

Veteranen Brunssum

Vrijheid... is niet vanzelfsprekend! Wat betekent vrijheid voor jou? Ontmoet en praat op 5 mei met veteranen die zich hebben ingezet voor onze gezamenlijke vrijheid.

Laat je zien op 5 mei

Jouw bedrijf, vereniging, stichting, product of dienst uit Brunssum laten zien tijdens Bevrijdingsfestival Brunssum? Dat kan! Neem contact op voor meer info...